JOST CAR CARE

AUTOPOETSBEDRIJF VOOR REGIO UDEN

SERVICE MET DE HOOGSTE KWALITEIT

Jost Car Care is al jaren gespecialiseerd in het reinigen en detailen van auto`s en bedrijfswagens. Bij Jost Car Care is alles gericht op het leveren van de beste reiniging, kwaliteit en een prima klantenservice. Onze exclusieve apparatuur maakt het mogelijk uw auto als nieuw het pand te doen verlaten. Of het nu gaat om een volledig met de hand uitgevoerde wasbeurt, een complete behandeling voor de binnen- en buitenkant van uw auto, een lakverzegeling of het laatse nieuwe een glas of quartz coating voor uw autolak, bij Jost Car Care bent u aan het juiste adres.

 

Tevens gebruiken alleen de beste producten voor het cleanen, detailen en showroomklaar maken van uw voertuig en we zoeken voortdurend naar producten met het minste impact op het milieu en met de beste resultaten. Onze kracht is veel handmatig wassen en detailen verder is maatwerk in overleg mogelijk.

ZAKELIJKE

 

Jost Car Care is er niet alleen voor de particuliere markt. Ook bedrijven zijn bij ons aan het juiste adres. Voor de zakelijke klant bieden wij volledig op maat gemaakte pakketten. U kunt aangeven op welke werkzaamheden u de nadruk wenst te leggen, zodat we voor u een individueel wasprogramma samenstellen. Wij brengen uw auto terug in showroomstaat!

 

Daarnaast kunnen we u forse kortingen bieden, wanneer er afspraken worden gemaakt om een minimum aantal auto’s per maand aan ons uit te besteden.

 

Indien u als zakelijke klant interesse heeft in een dergelijk pakket, kunt u dit per email of telefonisch aan ons kenbaar maken. Wij doen u vervolgens binnen twee dagen een op maat gemaakt voorstel!

WACHTRUIMTE: even ontspannen als wij voor u aan het werk zijn!

Hier kunt u onder het genot van een verse kop koffie, thee of warme chocolademelk even heerlijk ontspannen terwijl wij hard voor u aan het werk zijn. Onze ontvangstruimte is van alle moderne gemakken voorzien: televisie kijken, uw smartphone opladen of een tijdschrift van de leestafel pakken en lekker onderuit zakken in onze loungehoek.Natuurlijk kunt u gebruikmaken van gratis WiFi.

MODERNE WERKPLAATS

Jost Car Care is ook specialist in banden en auto onderhoud voor alle soorten voertuigen. Wij bieden u een buitengewoon breed assortiment van kwaliteit en budget banden, waaronder winterbanden, zomerbanden en 4-seizoenenbanden. Wij zijn uitgerust met hoogwaardige technische apparatuur. Voor uitbalanceering wij gebruiken de Hunter GSP9700 Roadforce. Deze 3D balanceer machine is het mogelijk om alle soorten trillingen op te sporen en indien mogelijk te verhelpen en  is op dit moment de meest geavanceerdste balanceer machine ter wereld , of beter gezegd vibratie diagnose apparaat.

YOUR CAR IS OUR CARE.

JOST CAR CARE

Oudestraat 69

5421WC Gemert

T. +316 110 110 38

E. info@jostcarcare.com

OPENINGSTIJDEN

Maandag 08.00 - 18.00

Dinsdag 08.00 - 18.00

Woensdag 08.00 - 18.00

Donderdag 08.00 - 18.00

Vrijdag 08.00 - 18.00

Zaterdag 08.00 - 13.00

Zondag - Gesloten

Feestdagen - Gesloten

  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon

INSTAGRAM

© 2020 Jost Car Care. By SY Web Designs