BANDENSERVICE

ONZE PASSIE VOOR BANDEN, UW VEILIGHEID EN COMFORT

Goede banden zijn essentieel voor veiligheid, comfort en duurzaamheid van elk voertuig en rijdend werktuig. Wij adviseren u graag over de juiste merken en types banden voor elke personenauto en bedrijfsauto. Het aanbod in zomer en winter banden is erg groot. Een nieuwe set banden is bij ons altijd scherp geprijsd, van premium tot budget banden. Alle A-merken zoals Pirelli, Michelin, Continental, Vredestein, Bridgetone en Hankook zijn bij ons verkrijgbaar.

 • Banden

  Een groot assortiment winterbanden, zomerbanden, 4 seizoenbanden, run flat banden en SUV 4x4 banden. Tevens hebben wijn banden op voorraad.

 • Service

  Jost Car Care bandencentrum kan uw banden snel en vakkundig monteren. Tevens kunt u terecht voor de wisseling van uw winter-en zomerbanden.

 • Advies

  Voor de beste kwaliteit en/of prijs kunt u contact met ons opnemer. Wij zullen u wensen vertalen in een duidelijk advies.

 

BALANCEREN MET MODERNSTE APPAARATUUR

Jost Car Care werkt  met de meest geavanceerde balanceermachine ter wereld, of beter gezegd vibratie diagnose apparaat.
 

Veel auto's hebben last van trillingen in het stuur of trillingen bij een bepaalde snelheid, ook al zijn de velgen recht en de banden als nieuw. Er komen helaas veel afwijkingen voor in nieuwe banden, die niet zichtbaar zijn voor het blote oog. Onze Roadforce meting zorgt ervoor dat we deze fout kunnen opsporen in de band of de velg en deze hierna eventueel kunnen corrigeren / oplossen.

Een strakke en betere rij ervaring met dezelfde velgen en banden. U rijdt na het balanceren bij Jost Car Care over een vliegend tapijt!

Laat uw auto balanceren met onze 3D balanceermachine en ervaar het zelf.

 

BANDEN MONTAGE T/M 26"

Het de- en monteren van uw banden gebeurt bij ons met grote zorgvuldigheid. Hierbij maken wij gebruik van zeer moderne apparatuur en geschoold personeel.

 

Speciaal voor het de- en monteren van grotere inchmaten en brede banden, beschikken wij over een Corghi Artiglio Master 26, de meest geautomatiseerde banden(de-)montagemachine ter wereld.

 

Met behulp van dit montage-apparaat is de- en montage tot en met 26” inch mogelijk. Ook het monteren van brede banden is geen enkel probleem. Daarnaast werkt de Corghi Master zeer precies, zodat schade aan uw banden of lichtmetalen velgen wordt uitgesloten.

Wilt u een prijs weten van een autoband? Neem dan contact met ons op.

 

BANDENSERVICE TARIEVEN

BANDEN

OPSLAG

€ 25*

*Per seizoen

BANDEN

WISSEL

€ 25*

*Per 4 wielen

3D

BALANCEREN

€ 40*

*Per 4 banden

BANDEN 

MONTAGE 

€ 15*

*Per band incl. balanceren(v.a 18" 17,50)

BANDEN 

REPARATIE

€ 15*

*Per band

*Alle genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW

Banner_13.jpg

YOUR CAR IS OUR CARE.

JOST CAR CARE

Oudestraat 69

5421WC Gemert

T. +316 110 110 38

E. info@jostcarcare.com

OPENINGSTIJDEN

Maandag 08.00 - 18.00

Dinsdag 08.00 - 18.00

Woensdag 08.00 - 18.00

Donderdag 08.00 - 18.00

Vrijdag 08.00 - 18.00

Zaterdag 08.00 - 13.00

Zondag - Gesloten

Feestdagen - Gesloten

 • White Facebook Icon
 • White YouTube Icon
 • White Instagram Icon

INSTAGRAM

© 2020 Jost Car Care. By SY Web Designs